Hej drugari
Sada je oficijelno
Velika Lug's United izlozba, najveca do sada u nasoj zemlji, i planirano najlepsa
ukratko, lugovi koji ce prisustvovati, sa ambasadorima: Brickenburg (ROM), Leglo (SER), Kocke (SLO), Szeged (HUN),
Legija (SER), Rolug (ROM), Lebgo (BUL), i naravno vi Kockice (CRO) i mi Beokocka (SER). To je devet lugova plus jos tri koji se se skoro javili da bi voleli da svrate, pa cekamo potvrdu. potencijalno dvanaest lugova
I tridesetak samostalnih fan prepoznatih master builder-a, a da nisu clanovi nabrojanih lugova: Siercon&Coral (Sean and Steph Mayo), Kosmas Santosa, Darth Plur (Carys), Mark of Falworth (Mark Ericson), Lisqr (Li Li), Bippity Bricks (Alice Finch), Gid617 (Kai Geneva), ArzLan i drugi, koji ce poslati svoje radove
A clanovi lugova, a da ce biti tu licno: Tony Tocaci, Milan Mali, Mihai Marius Mihu, Djokson (Đorđe), Hrczs1 (Hrvoje), Vitreolum
Na tomboli delimo Death Star set, izmedju ostalog
neke decenijama stare setove na aukciji, i pokazacemo, izmedju ostalog, diorame setova iz sezdesetih
Plus mocovi. Diorama Chima Ice vs Blacktron je oficijelno nesto sto se prvi put desilo u svetu, kolaboracija dva luga iz razllicitih zemalja, u tolikoj razmeri
Na tribini pricace rlug ambasador Bostjan Svetlicic, dizajner iz Lego kompanije Mark Stafford, clan CEE tima Jan Beyer, mozda cu i ja da prepricam neke anegdote, ako ne preteram sa pivom tog dana
2x dnevno mindstorm robotika, Assimino autorska igra, i rezervisan ogroman sto u kaficu pored 24/7
Eto, ukratko, sta vas sve ceka
A
ovde mozete procitati vise o izlozbi
---
ps, mala pohvala za Kockice: tu ste, od samog pocetka, sa Lugs United inicijativom
zajedno smo je osmislili, sagradili, i uzivali druzeci se. Ovo sada je pocetak plodova te sjajne energije, inventivnosti i kreativnosti koju ste pokazali kao klub, na celu sa SJAJNOM ambasadorkom Anticom
Znajte da kada pricamo o tome, sto ambasadori medjusobno, sto sa zaposlenima u Lego Kompaniji, neverovatne su reci hvale za ovo sto smo do sada sagradili, a Lugs United izlozbe koje ce doci u buducnosti su na putu da postanue pandan Fan Weekendu u Skaerbaeku, i svi cemo se potruditi da se to i desi, barem nasi razgovori slute na to
Veoma sam ponosan na ono sto smo zajedno napravili vezano za Lego kockice u regionu. Bravo, drugari, velike pohvale, i radujem se ponovnom vidjanju
Edit:
Bart de Dobbelaer, salje mali beli svemirski brod, jedan od onih novih moceva koje mozete videti kod njega na flickr nalogu
I edit dva, javila mi se OliveSeon iz Juzne Koreje
salje ili patikicu, ili neki detalj iz onih dzinovskih city diorama
Poseban note: svako od nabrojanih bio je blogovan na TBB sa duplim ciframa