Najprije, pozdrav svim forumašima.
Uz dozvolu i prema uputama moderatora otvaram ovu temu kako bi vam prikazao ponudu tek pokrenutog webshopa
http://www.bebaducan.com.hr/.
Navedeni dućan je webshop koji sadrži većinom artikle za bebe i malu djecu, ali manji dio asortimana čine nam i LEGO i LEGO DUPLO kocke. Ponudu LEGO setova možete pogledati tako da u lijevom izborniku odaberete kategoriju "LEGO kocke" i onda u padajućem izborniku temu koja Vas zanima.
Razgledajte ponudu, ako Vam se nešto svidi javite se mailom ili narudžbom preko webshopa, ili ovdje preko PM (ako pravila foruma to dozvoljavaju).
Imajte na umu da svakog seta imamo samo po 1 ili 2 komada, pa postoji šansa da se rasprodaju.
Što se dostave i poštarine tiče:
Ako je vrijednost narudžbe 0-300 kn na cijenu narudžbe dodaje se i cijena poštarine (20 kn za cijelu RH)
Ako je vrijednost narudžbe iznad 300 kn poštarina je besplatna za cijelu RH.
Ako ste u Zagrebu ili Dugom Selu možemo pokušati dogovoriti izravnu primopredaju pošiljke i u tom slučaju nema poštarine bez obzira na iznos narudžbe.
Kao što sam već naveo, webshop je tek pokrenut, i svi komentari i prijedlozi su dobrodošli.
Za kraj bih samo naveo da sam i sam LEGO fan tako da se nadam da nećete zamjeriti ako s ovim nickom tu i tamo bacim koji komentar na Vaše kreativne LEGO uratke
Lijep pozdrav!