Re: PR3DAT0Rove Lego kreacije \o/
Hehe, hvala, doduše trenutno nemam više ništa u tom stilu... [A, iskreno govoreći, nemam ni ideja za izgradnju nečeg.
]
However, evo jedan sijaset spaceshipova koje trenutno imam po sobi... Ovaj puta koristim imagesforme za upload slika, jer kad bi stavljao sve to kao attachment, ovaj post bi se rastezao kilometrima...
Dakle:
1. Jedan mali starfighter zgodnog dizajna, meni dosta drag.
2. Nekakav mali shuttle, znam da dupini na stražnjoj strani izgledaju blesavo, ali nisam htio skinuti naljepnice samo zbog toga.
3. Jedna brzinska kreacija, slatko. ^^
4. Uljez u ovoj spaceship kolekciji, jedna podmornica. Osim spremnika za opremu, ima i mogućnost razdvajanja na dva dijela, [Kao escape pod, jel.] što je, primjetiti će te, feature koji ugrađujem u dosta svojih kreacija.
5. Najstarija kreacija u ovoj kolekciji, koja mi na polici stoji već godinama. [Primjećujete po prašini, eh.
] Jedan od prvih megakulnih starfightera koji sam nagradio. Nikako da mu se odlučim za ime, ali zasad recimo Black Hawk. Također se može razdvojiti.
6. Još jedna brzinska kreacija, nastala isključivo od djelova Obi-Wanovog Jedi Starfightera iz Attack of the Clones.
7. Starfighter koji je nastao kao nabrijana verzija jednog alternative modela sa stražnje strane kutije gorespomenutog Obi-Wanovog Jedi Starfightera. Vjerojatno najkulniji, i definitivno najmoćniji starfighter koji trenutno imam sastavljen, otkada sam ga sastavio prošao je kroz 3 kompletne rekonstrukcije u kojima sam mu promjenio boju, te nadograđivao naoružanje. U ovoj, najnovijoj verziji, ugradio sam mu i mogućnost razdvajanja, koja je prilično besmislena, ali mi je poslužila kao mali graditeljski izazov. Rakete ispod krila su mi također drag detalj. Za prigodu fotosessiona napravio sam mu i stalak. ^^
Eto, to je za sada sve što imam sastavljeno, trenutno se bavim izgradnjom nekakve SF ratne baze, ali imam problema s kritičnim nedostatkom osnovnih kockica... Uploadat ću još čim napravim štogod.