Re: Marooned Marin MOC - str 1. Brod Skala
Prije svega hvala od srca na ovako toploj dobrodošlici svima po redu u komentarima. Oprostite na sporom odgovoru od jutra do mraka sam vani u radovima. Prošao je prije par dana manji šijun (pijavica) i srušila oko kuće 2 stabla i stup od telefona. Već tri dana pilamo i režemo. Nema materijalne štete, ali ima sunca i posla.
Da krenem po redu.
Mandrak wrote:
Postoje i LEGO dijelovi (Hose 3mm) u bijeloj boji,...
Slažem se potpuno s tobom Mandrak, međutim u tom planu me poremetilo što nisam našao hose 3mm duljine 170mm koji ide bočno s obje strane lijevo i desno od kabine. Budući sam radio to za 'nas' doma ne računajući na interes javnosti, zažmirio sam na oba oka i posegnuo za Kinom
Eto... svaki prečac se vrati natrag u glavu.
Deni wrote:
imas li vec u planu neki novi projekt?
Imam... odnosno već je napravljen jedan mali 'jedrenjak' kojeg sam objavio na Facebooku unutar Classic Pirates grupe, tako me Filip i pronašao. Rado ću ga podijeliti tu sa vama i idućem postu samo da napišem smisleno tekst na hrvatskom. U kategoriji 'Work in progress' imam dvije ideje ali o njima kada dođe vrijeme.
Nastojim biti čovjek koji pokaže što je napravio a ne koji govori što planira napraviti.
Kristijan7 wrote:
Što Deni kaže.. jel već imaš nešto novo u planu?
Hvala Kristijan na pohvalma. Evo da se ne ponavljam, isti odgovor kao i Deniu.
Filip4 wrote:
Nadam se da ćemo se nastaviti družiti na forumu, a i upoznati na nekoj izložbi.
Eto posebno hvala Filipe na trudu traženja i poziva na forum. Svakako ću ostati član forum i rado dijeliti svoje kreacije i istovremeno gledati i učiti od vaših kreacija. Dobar dio vremena se osjećam kao početnik kada gledam tuđe kreacije i mislim se u sebi 'ja to nikada ne bi mogao složiti'. Ali vjerojatno se svi tako osjećamo.
kolega wrote:
Također nadam se da ćemo brod vidjeti na nekoj od izložbi
Evo ako mogu pitati, gdje i kada budu izložbe? Bio sam jednom u Tehničkom muzeju... ali davno, negdje 2009 ili 2010. Znam da je čovjek, možda jedan od vas, napravio HNK u mjerilu i samo što nisam pao na guzicu kada sam to vidio. Bilo je divna izložba.
Evo za kraj još jednom hvala na lijepim riječima i konstruktivnim komentarima koje volim čuti i rado ih podijelite, kako ću inaće postati bolji?
Pozdrav,
M.