cisto informativno,m koliko procjenjujes da je cijena kockica? da se znam pripremit
Ne znam, stvarno mi je teško reći. Ako bi se vodili onim prosjekom za narudžbe sa BrickLinka da je kockica=kuna, to bi trebalo biti oko €400. Međutim, kompleti crni trup je postao izuzetno rijedak i super skup. Svakako probaj prvo izdvojiti što više možeš svojih kockica. Sretno!
Nakon što je LEGO potvrdio re-make Eldorado utvrde, početkom svibnja sam se upustio u projekt vlastitog re-make najpoznatijeg i moguće najomiljenijeg LEGO broda ikada proizvedenog. Naravno riječ je o Black Seas Barracuda iz davne 1989. godine.
Projekt je trajao 7 mjeseci i danas je sretno priveden kraju. Brod se sastoji od vrtoglavih 3395 kockica, dimenzijama je gotovo identičan Black Pearlu (vidi stranu 8). Kako bi brod bio što više zabavan, omogućio sam lagani pristup gotovo svim dijelovima unutrašnjosti broda kao što se može vidjeti unutar galerije slika.
Tapu Island je nastao ovog ljeta kao kreacija za natjecanje na Eurobricks forumu na temu Pirata, gdje je pobjedio u velikoj kategoriji.
Isti dizajn sam, uz par promjena radi pravila natjecanja, prijavio na Bricklink BPD-6 program, gdje ulazi u konkurenciju da postane LEGO Bricklink set.
Originalno su umjesto kostura na otoku bili Islanders minifigure, međutim budući one nisu dopuštene u BDP programu morao sam biti kreativan pa su ih zamijenili kosturi.
Ukoliko Vam se sviđa dizajn, glas i potporu možete dati ovdje do 18.10.2024. Komentari su jednako vrijedni kao i glas, pa napišite nešto kratko ako možete.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum