It is currently 05. Jun 2020. 05:55Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Koji Legoland posjetiti? 
Author Message
Upravni odbor
User avatar

Joined: 03. Jun 2013. 20:20
Posts: 1138
Post Re: Koji Legoland posjetiti?
Koliko se sjećam nije bilo ništa jeftinije za kupiti tamo pa sam pikao neke stvari koje nisam vidio na drugim mjestima (bar ne takve) - tipa lego kocka privjesak na koju ti ispišu (urežu) ime, lego star wars majice.. Imaš dosta kockica posebno za kupiti, ali cijena se ne sjećam.. bila gužvetina jedva se okrenuh.. a vani pak kiša lijevala :LEGO01:

_________________
Setovi koje imam: http://brickset.com/search/?ownedBy=Kristijan7


16. Feb 2016. 13:14
Profile
Redovni član kluba
User avatar

Joined: 09. Oct 2014. 14:11
Posts: 845
Post Re: Koji Legoland posjetiti?
Bio sam i bilo je super. Toliko super da idemo opet na proljeće. :)

Cijene..... ako imaš koga u Njemačkoj mnoge firme iz Munchena imaju neke posebne dealove i mogu nabaviti karte nešto povoljnije. Meni je rođakinja nabavila za nas četvero (dvoje djece) čini mi se 75 eura. Vidio sam da i ove godine u našem (HR) Lego katalogu postoje kuponi za dječje karte pa ću ovaj put vjerojatno to iskoristiti.

Ono što ću ovaj put svakako uzeti je VIP pass za vožnje. Postoje dvije vrste - skuplji s kojim samo staneš na početak reda i jeftiniji (na taj ciljam) s kojim se registriraš za vožnju i vratiš se kad prođe procijenjeno vrijeme čekanja. S obzirom da se za najbolje vožnje čekalo i po više od sat vremena mislim da se isplati dodati 50-60 eura za 4 karte pa da umjesto da stojimo u redu za vlak to vrijeme iskoristimo u minilandu ili na nekoj drugoj vožnji.

Što se tiče shoppinga cijene su otprilike kao kod nas u Storeu, znači nije nešto posebno isplativo. Ali ima svega. Ima jedan dio sa setovima na rasprodaji, ali nisam našao ništa zanimljivo. Ono gdje ću ove godine potrošiti većinu love je PaB dućan s ogromnim izborom svega. Nisam naišao ni na kakvu ekskluzivu, ali iskreno nisam baš ni tražio.

I još nešto - ja sam ciljao radni dan, ali zbog kiše smo morali pomaknuti pa sam na kraju završio na praznik i gužva je bila jako velika. Od podneva nadalje nije bilo vožnje na koju se nije čekalo bar 20 min.

Eh da - mislim da je jedan dan premalo da bi se sve isprobalo čak i sa VIP passom. Nije ni čudo što su hotel i bungalovi kraj Legolanda puni svaki vikend.

_________________
http://brickset.com/sets/ownedby-azizi4444


23. Feb 2016. 12:46
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.